Web Analytics Made Easy - Statcounter

وعده بازگشت عزت به پاسپورت ایراین بارهای و بارها پس از فاجعه منا، فرودگاه گرجستان، ترکیه، عدم پذیرفتن نماینده ایران در سازمان ملل و... نقض شد اما دولت نیز در این سو به طور مقابل چندان با این رویه کشورها برخورد نکرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در انتخابات سال 92 بود که حسن روحانی به عنوان کاندیدا وعده داد که عزت را به پاسپورت ایرانی باز می گرداند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در یکی از برنامه‌های تلویزیونی خطاب به مردم ایران گفت: «به همه هموطنان قول می‌دهم که افتخارات بزرگان ایرانی که برخی کشورهای همسایه آن را تصاحب کردند برگردانم و احترام پاسپورت ایرانی نیز برگردانده می‌شود.«

رئیس جمهور این سخنان را بارها در تبلیغات انتخاباتی تکرار کرد و این شعار به قدری برای مردم حائز اهمیت بود که از آن به عنوان یکی از مهم ترین وعده‌های انتخاباتی روحانی یاد می کنند. وعده روحانی تنها بازگشت احترام به پاسپورت ایرانی نبود بلکه وی با این وعده بیان می‌کرد که من غرور و عزت ایرانیان را به آنها باز می گردانم.

اما این وعده بارهای و بارها پس از فاجعه منا، فرودگاه گرجستان، ترکیه، عدم پذیرفتن نماینده ایران در سازمان ملل و ... نقض شد اما دولت نیز در این سو به طور مقابل چندان با این رویه کشورها برخورد نکرد.

وضعیت پاسپورت ایرانی بعد از دولت روحانی 

بر اساس آمار منتشر شده از سوی مؤسسه هنلی و همکاران  (Henley and Partners) مؤسسه‌ای بین‌المللی که هر ساله با انتشار جدولی با همکاری اتحادیه حمل‌ونقل هوایی  (IATA)، اعتبار گذرنامه‌های هر کشور را رتبه‌‌بندی می‌کند، در تیرماه ۹۲ و درست در انتهای دولت دهم، ایران در رتبه هشتاد و ششم جدول ارزش‌گذاری پاسپورت کشورهای دنیا قرار داشت.

پس از روی کار آمدن دولت یازدهم و وعده‌های روحانی مبنی بر آشتی با دنیا و بازگشت عزت به پاسپورت‌ها، ایران با یک پله سقوط در رده هشتاد و هفتم جدول سال ۲۰۱۴ قرار گرفت! ایران در این رده بندی تا حدی سقوط کرد که بعد از ایران تنها 8 کشور دیگر هستند که عزت پاسپورت‌شان کمتر از ایران است!

ماجرای دختر بیمار ایرانی از زبان آقای سفیر 

در هفته های گذشته موضوعی در حوزه کاری یکی از دیپلمات‌های هسته‌ای بوجود آمد که بازهم نقض وعده بازگشت عزت به پاسپورت ایرانی را یادآور می شد. «حمید بعیدی نژاد» سفیر ایران در انگلیس که از جمله مدافعان برجام است از مشکلی که برای یکی از هموطنان بیمار در لندن بوجود آمد گفت و نوشت: «خانم سهیلا اسماعیلی به جراحی فوری پا و تعویض پروتز نیاز دارد و چون پروتز اینجا جایگذاری شده باید در همین انگلیس عمل شود. یکسال است توانایی کار و راه رفتن نداشته و با درد شدید منتظر ویزا میباشند.ارز برای جراحی تخصیص داده شده و بیمارستانی در انگلیس تاریخ جراحی را تعیین کرده است.»

 

وی در رشته توئیتی دیگر افزود: «ولی درخواست چهارم برای ویزای انگلیس هم رد شده است.متاسفانه تضمین های اخیر سفارت ایران نیز موثر واقع نگردید. با توجه به وضعیت اضطراری ایشان، از آقای وزیر خارجه  Jeremy_Hunt و آقای وزیر کشور ‌sajidjavid انتظار میرود مداخله نموده و بدلایل انسانی دستور صدور ویزا را صادر نمایند.»

در همین رابطه، یکی از روزنامه نگاران ایرانی در یک رشته توئیت به زندگی و وضعیت سهیلا اسماعیلی عکاس و نقاش ایرانی پرداخت و نوشت: « این یک جراحی سخت و حساس است که در ایران امکان انجامش نیست. سهیلا از دوسال پیش با مکاتبه با همان پزشک برای سفر درمانی به لندن اقدام کرد.»

بعیدی نژاد در توئیتی دیگر نوید این موضوع را داده که مسئله این خانم ایرانی در حال بررسی است و توضیح داد: «خانم سهیلا اسماعیلی در خصوص ضرورت صدور ویزای فوری جهت معالجه در انگلستان توضیحاتی داده اند که مطالعه ی آن برای علاقمندان مفید است و به سوالات آنها پاسخ میدهد.خوشحالیم که بعد از پیگیریهای بعدی، مقامات انگلیسی اعلام کرده اند که موضوع ویزای ایشان در مرحله بررسی مجدد قرار گرفته است.»

درحالی انگلیسی‌ها حتی از صدور ویزای درمانی هم خودداری می کنند و سفیر ایران در این خصوص دست به دامان مسئولان انگلیسی شده که این کشور بارها بر سر موضوع نازنین زاغری که به اتهام اقدامات امنیتی بازداشت است، دخالت می کند.

«جرمی هانت»، وزیر خارجه انگلیس که چندی پیش به ایران آمد در این سفر با خانواده نازنین زاغری دیدار و از مقامات ایرانی خواست که وی را فورا آزاد کنند.

«بعیدی نژاد»، چندی پیش در توئیتی درباره وضعیت زاغری می نویسد: «نازنین زاغری در دوران بازداشتش ۲۰۱ بار با دختر و خانواده‌اش ملاقات کرده است.همچنین ۴۹ بار خدمات تخصصی پزشکی شامل ۲۲ مراجعه به فیزیوتراپ، ۱۵ مراجعه به روانپزشک، ۸ مراجعه به داندنپزشک و ۴ مراجعه به متخصص مغز و اعصاب دریافت کرده است.»

اینکه در ایران به زنی که انگلیسی‌ها وی را عضو خود می دانند و بارها نسبت به وضعیت او چه در دوره وزیر خارجه جدید و چه در دوره وزارت خارجه بوریس جانسون حساسیت خود را نشان داده‌اند، رسیدگی می شود که در این سو یک خانم ایرانی به سبب صدور عدم ویزا بایستی درد و رنج زیادی تحمل کند. 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۶۷۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا زالو واقعا می‌تواند درمان کننده باشد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بشر قرن بیست و یکم بیش از هر زمان دیگری در تاریخ به دنبال ارتقاء سطح کیفیت زیست فردی و اجتماعی‌ست. سطح رفاه ارتقاء یافته و همین امر علی‌رغم تمامی مواهبش دارای مشکلاتی جدی نیز هست. امروزه دخالت بیمار در نوع انتخاب روش درمان و مصرف دارو به معضلی تبدیل شده که خسارات جبران‌ناپذیری به همراه دارد. از عمل‌های زیبایی گرفته تا درمان‌های متنوع و مختلف سنتی و طب گیاهی آنقدر در این روزها شایع شده که لزوم شناخت و آگاهی از شرایط درمانی یا برعکس، آسیب‌رسان بسیاری از این روش‌ها بیش از پیش نمود یافته است. از اینرو در شماره‌هایی سریالی به اطلاع‌رسانی در خصوص پرکاربردترین روش‌های درمانی از این دست خواهیم پرداخت.

بیشتر بخوانید: عرضه زالوی تاییدشده در داروخانه‌ها

تقریبا همه با «زالو درمانی» آشنا هستیم و بسیار در این مورد شنیده‌ایم یا خود نیز این روش درمانی را امتحان کرده‌ایم. اصولا آیا زالو درمانی، درمان است؟ آیا مورد تایید علم روز پزشکی است؟ عوارض دارد یا خیر؟

این روزها خبرهایی مبنی بر انتقال بیماری‌هایی نظیر هپاتیت و ایدز از طریق زالو درمانی شایع شده است. اهمیت این موضوع ما را بر آن داشت تا در این خصوص با دکتر مریم مقیمی متخصص طب سنتی گفت‌وگو کنیم که در ادامه می‌خوانید:

در آغاز گفت‌وگو درباره مبنای علمی زالودرمانی و این که در علم پزشکی چه قدر مورد تایید است، بفرمایید؟

اکثر کشورهای دنیا از زالودرمانی استفاده می‌کنند. اگر کسی بخواهد مطمئن شود، کلمه leech therapy را سایت‌های معتبر پزشکی مثل google scholar و pubmed جستجو کند، می‌بیند که چه قدر مقالات در طب رایج در زمینه زالو درمانی در بسیاری از کشورهای دنیا نوشته شده است.

تاثیرات زالو درمانی در مکانیسم بدن چگونه است؟

زالو مواد زائد در خون را می‌مکد. همچنین در بزاق‌ زالو موادی وجود دارد که تا مدتی در بدن می‌ماند و مانع از لخته شدن خون می‌شود. در کشورهای دیگر بیشتر در پیوندهای پوستی و جراحی‌ها از زالودرمانی استفاده می‌شود تا مانع لخته شدن خون شود و عمل پیوند به درستی صورت بگیرد. در طب سنتی ایرانی علاوه بر موارد بالا، در موارد دیگری هم از زالودرمانی استفاده می‌شود. یکی از این موارد خارج کردن مواد زائد از یک موضع است. برای مثال کسی که جوش صورت دارد بعد از پاکسازی کلی بدن و استفاده از داروهای خوراکی ممکن است در موضع‌هایی از صورت هنوز جوش باقی مانده باشد، روی آن مواضع زالو می‌گذاریم، تا زالو آن موضع را از مواد زائد پاک کند. البته مریض باید شرایط لازم مانند نداشتن کم‌خونی و توانایی انجام آن را داشته باشد.

در بسیاری از موارد مریض با علامت سردرد به ما مراجعه می‌کند در اینجا درمان ما فقط زالو درمانی نیست. یعنی اول پاکسازی کلی بدن انجام می‌دهیم تا مواد زائد به طور کامل از بدن پاک شود. سپس برای فردی که سردرد دارد پشت گوش‌اش زالو می‌گذاریم تا زالو مواد زائدی که در پاکسازی کلی از بدن خارج نشده است از موضع سر خارج کند. زالو معمولا تا شعاع ۲۰ سانتی خود را پاکسازی می‌کند. بنابراین برای پاکسازی موضع‌ای از زالو استفاده می‌کنیم. خیلی‌ها فکر می‌کنند بسیاری از بیماری‌ها فقط با زالو درمانی، درمان می‌شود. اما این گونه نیست قبل از زالو درمانی یک پاکسازی قوی به طور معمول لازم است بعد زالو را روی آن موضع قرار می‌دهیم تا اگر ماده‌ای باقی مانده باشد آن موضع پاکسازی شود.

درباره بیماری‌های دیگری که می‌توان از زالو درمانی برای آن‌ها استفاده کرد توضیح دهید؟

برای انواع مختلف بیماری‌های پوستی، سردردها، مشکلات چشمی، دیابت یا کسانی که مشکل عروقی دارند معمولا بعد از پاکسازی کلی، از زالو درمانی استفاده می‌کنیم. برای مثال فردی که در اثر دیابت چشم‌اش دچار مشکل شده بعد از پاکسازی کلی و کنترل دیابت، زالودرمانی هم می‌توانیم در ناحیه چشم‌اش انجام دهیم.

زالودرمانی قدم اول و تنها قدم ما برای درمان نیست. کارهای مختلفی انجام می‌دهیم که یکی از آن‌ها زالو درمانی است.

کسانی که در قسمت‌های مختلف بدن‌شان مشکل عروقی دارند. برای مثال کسانی که زخم پای دیابتی دارند. برای این افراد در ابتدا قند را کنترل می‌کنیم، پاکسازی کامل را انجام می‌دهیم زخم را اگر بافت مرده داشته باشد حتما بافت مرده باید خارج شود. یک زخم تمیز را علاو بر این که درمان‌های موضعی انجام می‌دهیم برای خون رسانی بهتر زالو درمانی هم انجام می‌دهیم. چرا که یکی از مشکلاتی که در دیابت داریم عدم خون رسانی خوب است. همان‌طور که قبلا هم گفتم زالودرمانی قدم اول و تنها قدم ما برای درمان نیست. کارهای مختلفی انجام می‌دهیم که یکی از آن‌ها زالو درمانی است. خیلی وقت‌ها در گرفتگی‌های عروق قلبی و بیمارهای قلبی مریض اول باید به پزشک متخصص قلب مراجعه کند تا موارد اورژانسی رد شود. اگر دکتر قلب داروهاش را داد بیمار داروهای پزشک قلب‌اش را مصرف می‌کند. افرادی که گرفتگی عروق دارند می‌توانیم در کنار طب رایج، زالو درمانی هم روی قفسه سینه برای آن‌ها انجام دهیم تا کمک کند خون رسانی عروق بیشتر شود و مشکل گرفتگی عروق حل شود.

چه کسانی نمی‌توانند از زالو درمانی استفاده کنند؟

بستگی به شرایط بیمار دارد. برای کسانی که به شدت از زالو می‌ترسند زالو درمانی را توصیه نمی‌کنیم، حتی اگر برای او مفید باشد. به خاطر وحشتی که دارد ممکن است زالو برایش مضر هم باشد. ما قوَت را با توجه به شرایط مزاج و نبض مریض می‌سنجیم کسی که نیرو و توانایی خوبی داشته باشد و کم‌خونی نداشته باشد معمولا می‌تواند از زالو درمانی استفاده کند.

اهمیت سن افراد در زالودرمانی چیست؟

سن افراد مهم است. برای مثال برای نوزادان معمولا زالو درمانی انجام نمی‌دهیم یا در افرادی که خیلی پیر هستند و در اثر کهولت سن بسیار کم توان باشند ممکن است نتوانیم از زالو درمانی استفاده کنیم. بنابراین در این افراد، معمولا از راه‌های درمانی دیگر استفاده می‌کنیم بنابراین اگر لازم باشد و فرد توانایی انجام آن را داشته باشد زالو درمانی را انجام می‌دهیم .در بچه‌های ۲سال به بالا اگر ضرورت داشته باشد انجام می‌دهیم.

برای کسانی که به شدت از زالو می‌ترسند زالو درمانی را توصیه نمی‌کنیم، حتی اگر برای او مفید باشد. به خاطر وحشتی که دارد ممکن است زالو برایش مضر هم باشد.

افراد مسنی که مشکلات واریس دارند زالو درمانی مفید است؟

زالو درمانی یکی از راههای درمان‌ واریس است. منتها در قدم اول پاکسازی کلی انجام می‌دهیم. بعد مریض ۱۰ یا ۲۰ روز داروهاش را که استفاده کرد زالو درمانی را شروع می‌کنیم. در سنین بالا بستگی به قوت مریض و تشخیص پزشک دارد. اگر مریض کم خونی دارد یا قوت لازم را ندارد. معمولا برای این افراد زالو درمانی انجام نمی‌دهیم سعی می‌کنیم ازدرمان‌های دیگری استفاده کنیم.

شایعاتی وجود دارد که بیماری‌های ایدز و هپاتیت از طریق زالودرمانی انتقال می‌یابد؟

زالو درمانی اگر در مراکز پزشکی معتبر انجام شود، هر زالو برای یک نفر استفاده می‌شود. بعد از این‌که زالو خون را مکید و کارش تمام شد جلوی چشم بیمار از بین می رود. این گونه نیست که زالو نگهداری شود و برای کس دیگری استفاده شود. در صورتی باعث انتقال بیماری‌های خونی می‌شود که یک زالو برای چند نفر استفاده شود. این موضوع ممکن است در مراکزی که معتبر نیستند و افرادی که تحصیلات لازم را ندارند یا اطلاعات نداشته باشند یا صرف مسائل مالی بیایند یک زالو را برای چند نفر استفاده کنند، باعث انتقال بیماری شود.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229007 برچسب‌ها طب سنتی

دیگر خبرها

  • جروزالم پست: موفقیت 25 درصدی سامانه های پدافندی آمریکا در رهگیری موشک های ایرانی
  • اعتراف تل‌آویو به شکست پاتریوت آمریکا در برابر موشک ایرانی
  • هشدار ستاره انگلیسی: حرف از خداحافظی نزنید
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران؛ صدیقه سامی نژاد که بود؟ (+عکس)
  • آیا زالو واقعا می‌تواند درمان کننده باشد؟
  • زالو درمانی؛ انجام بدهیم یا نه؟
  • زالو درمان می‌کند؟
  • دستاورد‌های اطلاعاتی گرانقیمت ایران پس از عملیات «وعده صادق»
  • اولین هنرپیشه زن سینما و یک سرگذشت تلخ پرتکرار
  • «گردشگری دریایی» فقط یک وعده در روز خلیج فارس بود!